AUTODÍLY PRO VÁŠ VŮZ

www.pdpa.cz

U Trojice 568,
530 06 Pardubice

Otevírací doba:
PO-PÁ 9,00 - 16,00
Tel. objednávky do 17,00 hod.

SO 9,00 - 10,30 pouze výdej zboží

¨
Tel:
466 300 379
733 108 874
prodapa@email.cz

Autodíly KRAFT v naší nabídce.

18.01.2018 13:18
Rozhodni se pro Kraft!
Vysoká kvalita výrobků, rozsah nabídky a atraktivní ceny, to jsou vlastnosti, které nám získávají spolehlivé obchodní partnery. Nabídku produktů značky Kraft Automotive rozvíjíme důsledně s cílem uspokojit potřeby našich zákazníků. 
 
Pro lepší představu a přehled představujeme sortiment Kraft Automotive v plném rozsahu prostřednictvím elektronického katalogu TECDOC a všem našim odběratelům zajišťujeme i následnou technickou podporu, o niž se stará kvalifikovaný tým produktových manažerů.
 
Usilujeme o to, aby se výrobky značky Kraft Automotive prezentovaly především vysokou kvalitou a bezpečností při používání v jakýchkoli podmínkách. 
 
Za subdodavatele částí produktů opatřených naší značkou volíme jen takové firmy, které se mohou prokázat certifikáty kvality na dodávané výrobky a garantují trvale vysokou úroveň jejich jakosti.
 
Novinky v nabídce - Sortiment značky obsahuje více než 10.000 referencí v nejpopulárnějších produktových řadách. Tento počet neustále stoupá díky zavedení nových produktů a rozšiřování stávající nabídky. 
 
Pouze tento rok jsme nabídku rozšířili mimo jiné o skla do vnějších zrcátek, interiérové ventilátory, viskózní spojky, ventilátory chladiče a nové syntetické oleje. 
Značka Kraft Automotive:
   · více než 13 let na trhu
   · výroba probíhá v přísně vybraných továrnách
   · stálé kontrola kvality výrobků
   · stovky tisíc spokojených zákazníků v Polsku a v zahraničí
   · nízká úroveň reklamací – srovnatelná se značkami řad premium
   · standard pro uživatele, kteří dbají na bezpečnost